Disclaimer

Smaecklokaal verleent u hierbij toegang tot smaecklokaal.nl 'de website' en nodigt u uit het aangebodene te kopen.
Smaeklokaal behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Smaecklokaal werkt hard om de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Smaecklokaal.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Smaecklokaal. Voor op de website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Smaecklokaal nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.


Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Smaecklokaal.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Smaecklokaal, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Smaeklokaal is onderdeel van Stichting Rovaroo en is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 74503731

© 2022 - 2023 Smaecklokaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel