Over ons

Smaecklokaal is een initiatief van twee ondernemende personen. Een ondernemer met veel kennis en ervaring in het realiseren van nieuwe dagbestedingsformules en de ander is een ambachtelijke horecaondernemer met een zwak voor de doelgroep "mensen met een ondersteuningsvraag".
Dit initiatief is mede tot stand gekomen omdat we zien dat door bezuinigen de druk op de zorgverlening voor deze doelgroep groot wordt. Ervaren personeel zoekt ander werk en we kunnen steeds minder de gewenste aandacht en kwaliteit geven die deze mensen zo nadrukkelijk nodig hebben.
Vandaar deze nieuwe samenwerkingsvorm vanuit het bedrijfsleven. Smaecklokaal staat voor kwalitatief goede en lekkere producten, gemaakt samen met mensen met een ondersteuningsvraag en met aandacht voor milieu en de Brabantse streek.
Dat is ons verhaal. Producten met, wat ons betreft, een "gunfactor". Geen industriële productiefabriek maar een kleinschalige bakkerij waar met liefde en aandacht op professionele wijze wordt gewerkt.
Oja; belangrijk om te vermelden. Smaecklokaal is ondergebracht in een stichting. Wij hoeven geen winst te maken. In de verkoopprijs zit een opslag die ten goede komt aan andere dagbestedingen voor de eerder genoemde doelgroep.

© 2022 - 2024 Smaecklokaal | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel